10 Simpele Strategieën
voor ​Succesvolle
Functioneringsgesprekken

Meld je nu aan!

Je gegevens

Kies een tijd

donderdag
23
mei
10.00 uur
AANMELDING BEVESTIGEN

10 Simpele Strategieën voor
Succesvolle Functioneringsgesprekkenn

Zo voer je waardevolle gesprekken met je medewerkers, met meer betrokkenheid, zelfstandigheid én omzet als resultaat!

Er is veel discussie over het nut van functioneringsgesprekken. Moet je ze nu wel of juist niet voeren met je medewerkers?
 
Tegenstanders vinden het een ‘verplicht nummer’ en noemen het zinloos omdat de gesprekken enorm veel tijd kosten, weinig effect hebben en daarom geen toegevoegde waarde bieden.
 
Voorstanders, zoals wij, vinden functioneringsgesprekken waardevol.
Ze kosten tijd, maar helpen enorm bij het afstemmen van de verwachtingen met medewerkers. Mits goed gevoerd, leveren ze je bedrijf betrokken medewerkers en meer winst op.
 
In het webinar onthullen we 10 simpele strategieën die écht het verschil maken.

​Als je deze eenvoudige strategieën toepast, bieden je functioneringsgesprekken gedurende het hele jaar houvast, en vormen ze de basis voor een soepele samenwerking met je medewerkers.
 
Doe mee en krijg waardevolle inzichten die je veel tijd, geld en energie schelen tijdens het webinar op donderdag 23 mei om 10 uur.
​Meld je even aan!

Webinar door
Esther Mallant - de Wereld van Personeel

Esther is ervan overtuigd dat de manier waarop je omgaat met je medewerkers veel invloed heeft op het succes van je bedrijf.

Esther werkt al meer dan twintig jaar op het snijvlak van management, commercie en P&O. ​Jaren waarin ze bij grote internationale bedrijven werkte én waarin ze vaak schouder aan schouder stond met (mkb) ondernemers.

De Wereld van Personeel is ontstaan vanuit haar overtuiging dat personeel managen slimmer en simpeler kan!Deel dit webinar